Binnenschilderwerken

Bij ons is uw thuis in goede handen. Wij leveren niet alleen hoogwaardige schilderwerken, maar dragen ook de grootste zorg voor uw interieur. We maken bij aanvang van de werken steeds praktische afspraken om uw woning zo aangenaam en leefbaar mogelijk te houden. Aan het eind van elke werkdag ruimen we vanzelfsprekend ook alles netjes op.

Klassieke schilderwerken

Met een fris laagje verf ziet uw ruimte er meteen als nieuw uit. Wij schilderen de wanden en plafonds van uw binnenruimtes met op-en-top professionele afwerking. Dankzij ons kennersoog is alles tot in de puntjes verzorgd, zelfs de kleine details die u niet ziet.

Lees meer over Klassieke schilderwerken

Behangwerken

Een stijlvol of speels accent toevoegen in uw binnenruimte? Dat kan met decoratief behang in verschillende kleuren, motieven en texturen. Zijn uw muren of bezetting in slechte staat? Wij verstevigen het pleisterwerk en maken uw muur weer mooi egaal met renovliesbehang.

Lees meer over Behangwerken

Spuitwerken

Met een spuitmachine schilder je niet enkel efficiënter; het garandeert ook een vlakker, egaler en dekkender eindresultaat. Wij gebruiken deze techniek graag voor schilderwerken in nieuwbouw- en renovatieprojecten, schrijnwerk en grote oppervlakken.  


Het spoelwater van onze spuitwerken leveren we in bij een inzamelpunt van Clean Water Global. Deze organisatie verwerkt het afvalwater tot grondstof en gezuiverd water. We vragen hiervoor 2% extra per factuur. Met jouw bijdrage en onze inspanning helpen we samen mee aan een beter milieu!

Lees meer over Spuitwerken

Decoratieve schildertechnieken

Kalkverf

Schilderen met kalkverf geeft uw wanden een zachte, authentieke look met een matte afwerking. Prachtig in landelijke woningen, maar ook fris en natuurlijk in een moderne woonst. Dankzij het hoge PH-gehalte, is kalkverf bovendien vochtregulerend en schimmelwerend. 

 

Sierpleister

Sierpleister bestaat in allerlei soorten: op basis van kalkpoeder, marmerpoeder, cement, glasparels, … Het biedt eindeloos veel mogelijkheden en geeft uw muren structuur en karakter. Sierpleisters zijn momenteel erg in trek wegens hun mooie esthetiek. 

 

Microtopping

Microtopping brengt het wellness gevoel bij u thuis. Deze techniek zorgt voor een naadloze afwerking en is krasbestendig. Hierdoor is het ideaal voor vloeren, keukenbladen, spatwanden en natte ruimtes. We kunnen microtopping strak en egaal aanbrengen of met kleurnuances voor extra karakter. 

 

 

Wij laten u tijdens de bespreking van onze offerte graag stalen zien van onze verschillende technieken. Zo kan u een goed geïnformeerde keuze maken!

Lees meer over Decoratieve technieken

Zoveel meer dan zwart en wit

Jouw garantie voor een
kwalitatieve afwerking.

Volg ons!

Volg ons op Instagram voor de meest recente updates