Wat we doen?

Professionele schilderwerken voor binnen- en buitenruimtes. Wenst u een accentmuur in de slaapkamer, een frisse look voor de hal, een vers likje verf op uw terras of een totale make-over van uw woning? Bij Panda Paints kan u terecht voor kwalitatieve binnen- en buitenschilderwerken met de beste verven en materialen.

Klassieke schilderwerken

Met een fris laagje verf ziet uw ruimte er meteen als nieuw uit. Wij schilderen de wanden en plafonds van uw binnenruimtes met op-en-top professionele afwerking. Dankzij ons kennersoog is alles tot in de puntjes verzorgd, zelfs de kleine details die u niet ziet.

Meer over Klassieke schilderwerken

Behangwerken

Een stijlvol of speels accent toevoegen in uw binnenruimte? Dat kan met decoratief behang in verschillende kleuren, motieven en texturen. Zijn uw muren of bezetting in slechte staat? Wij verstevigen het pleisterwerk en maken uw muur weer mooi egaal met renovliesbehang.

Meer over Behangwerken

Spuitwerken

Met een spuitmachine schilder je niet enkel efficiënter; het garandeert ook een vlakker, egaler en dekkender eindresultaat. Wij gebruiken deze techniek graag voor schilderwerken in nieuwbouw- en renovatieprojecten, schrijnwerk en grote oppervlakken.  


Het spoelwater van onze spuitwerken leveren we in bij een inzamelpunt van Clean Water Global. Deze organisatie verwerkt het afvalwater tot grondstof en gezuiverd water. We vragen hiervoor 2% extra per factuur. Met jouw bijdrage en onze inspanning helpen we samen mee aan een beter milieu!

Meer over Spuitwerken

Decoratieve schildertechnieken

Kalkverf

Schilderen met kalkverf geeft uw wanden een zachte, authentieke look met een matte afwerking. Prachtig in landelijke woningen, maar ook fris en natuurlijk in een moderne woonst. Dankzij het hoge PH-gehalte, is kalkverf bovendien vochtregulerend en schimmelwerend. 

 

Sierpleister

Sierpleister bestaat in allerlei soorten: op basis van kalkpoeder, marmerpoeder, cement, glasparels, … Het biedt eindeloos veel mogelijkheden en geeft uw muren structuur en karakter. Sierpleisters zijn momenteel erg in trek wegens hun mooie esthetiek. 

 

Microtopping

Microtopping brengt het wellness gevoel bij u thuis. Deze techniek zorgt voor een naadloze afwerking en is krasbestendig. Hierdoor is het ideaal voor vloeren, keukenbladen, spatwanden en natte ruimtes. We kunnen microtopping strak en egaal aanbrengen of met kleurnuances voor extra karakter. 

 

 

Wij laten u tijdens de bespreking van onze offerte graag stalen zien van onze verschillende technieken. Zo kan u een goed geïnformeerde keuze maken!

Meer over Decoratieve schildertechnieken

Schilderwerken buitenmuren

Voor we buitenschilderwerken starten, nodigen we een technisch adviseur uit van één van onze leveranciers. Deze maakt een gratis analyse van de buitenmuren en bezorgt ons een technisch rapport met advies op maat: van de nodige behandelingen tot de beste verfsystemen en werkwijze. Zo garanderen wij u perfecte hechting en kleurbehoud.

Meer over Schilderwerken buitenmuren

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij men kalkpleister op de muren aanbrengt. Deze techniek zorgt voor een prachtige authentieke uitstraling met natuurlijke kleurschakeringen. Bovendien is het een ‘damp-open’ systeem dat zorgt dat de buitenmuur kan blijven ademenen. Authentieke kalei kan enkel worden toegepast op een onbeschilderde ondergrond.

Meer over Kaleien

Schilderen met kwartszand

Door kwartszand aan verf toe te voegen, krijg je een gelijkaardige structuur als bij kaleiwerk. Het voordeel van schilderen met kwartszand is dat het nóg beter kleur vasthoudt en bestand is tegen weersomstandigheden. In tegenstelling tot kalei, is dit geen ‘damp-open’ systeem en creëert het geen natuurlijke kleurnuances.

Meer over Schilderen met kwartszand

Schilderen buitenschrijnwerk

Van ramen en deuren tot dakgoten, dakoversteken en garagepoorten. U kan steeds op ons vertrouwen voor duurzame schilderwerken van al uw buitenschrijnwerk.

Meer over Schilderen buitenschrijnwerk
Room with plant, bed and window

Onze
werkwijze

Wij komen graag ter plaatse om de werken te bekijken. Een offerte maken we op in detail, opgesplitst per onderdeel of ruimte. Onze offertes zijn gratis, behalve bij verzekeringskwesties. Dan rekenen we 100 euro exclusief btw aan voor een offerte. Als we de werken mogen uitvoeren, trekken we dat bedrag weer af van de uiteindelijke factuur.

Zoveel meer dan zwart en wit

Jouw garantie voor een
kwalitatieve afwerking.

Volg ons!

Volg ons op Instagram voor de meest recente updates