Buitenschilderwerken

Uw buitenmuren krijgen heel wat te verduren: regen, zon, grote temperatuurverschillen, de occasionele voetbal, … Ze verdienen dan ook de beste zorg!

Schilderwerken buitenmuren

Voor we buitenschilderwerken starten, nodigen we een technisch adviseur uit van één van onze leveranciers. Deze maakt een gratis analyse van de buitenmuren en bezorgt ons een technisch rapport met advies op maat: van de nodige behandelingen tot de beste verfsystemen en werkwijze. Zo garanderen wij u perfecte hechting en kleurbehoud.

Lees meer over Schilderwerken buitenmuren

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij men kalkpleister op de muren aanbrengt. Deze techniek zorgt voor een prachtige authentieke uitstraling met natuurlijke kleurschakeringen. Bovendien is het een ‘damp-open’ systeem dat zorgt dat de buitenmuur kan blijven ademenen. Authentieke kalei kan enkel worden toegepast op een onbeschilderde ondergrond.

Lees meer over Kaleien

Schilderen met kwartszand

Door kwartszand aan verf toe te voegen, krijg je een gelijkaardige structuur als bij kaleiwerk. Het voordeel van schilderen met kwartszand is dat het nóg beter kleur vasthoudt en bestand is tegen weersomstandigheden. In tegenstelling tot kalei, is dit geen ‘damp-open’ systeem en creëert het geen natuurlijke kleurnuances.

Lees meer over Schilderen met kwartszand

Schilderen buitenschrijnwerk

Van ramen en deuren tot dakgoten, dakoversteken en garagepoorten. U kan steeds op ons vertrouwen voor duurzame schilderwerken van al uw buitenschrijnwerk.

Lees meer over Schilderen buitenschrijnwerk

Zoveel meer dan zwart en wit

Jouw garantie voor een
kwalitatieve afwerking.

Volg ons!

Volg ons op Instagram voor de meest recente updates